Пік пропозиції перцю вже позаду й цей овоч почав дорожчати. Але інші овочі поповзли донизу, мова за коренеплоди, врожай яких масово збирають цими днями.

На найбільшому гуртовому ринку заходу України "Шувар", червоний кубовидний перець за тиждень подорожчав з 35 грн/кг до 43-45 грн/кг, жовтий кубовидний перець – з 36 до 40-45 грн/кг, білий кубовидний – з 38-40 грн/кг до 45 грн/кг, ціни на червоний перець капія – залишилися одному рівні – 45 грн/кг. Про це пише портал Агротаймс.

Овочі. Фото: скриншот YouTube
Овочі. Фото: скриншот YouTube

Баклажани також подорожчали з 30-35 грн/кг до 37-38 грн/кг.

Томати червоні круглі торгуються по 20-23 грн/кг, рожевий та жовтрий – по 25 грн/кг, найдешевший сорт Примадонна – по 18 грн/кг.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Огірки коштують 20 грн/кг.

Молода капуста – по 20 грн/кг, стільки ж коштує цвітна капуста. Білоголова капуста коштує 14 грн/кг, броколі – 35 грн/кг.

Картопля на початку масового копання – по 6.5 грн/кг.

А от ціни на цибулю знизилися з 26-30 грн/кг до 25 грн/кг.

Моркву продають по 18 грн/кг, буряк – по 6-10 грн/кг.

Нагадаємо, ми писали, що захмарні ціни на малину: чому здорожчала популярна ягода і які цінники встановили продавці наприкінці літа.

Як повідомляв "Знай.ua" у фінансовому комітеті ВР розповіли, що буде з цінами на бензин після повернення акцизу.

Також "Знай.ua" інформував, що продавці розкрили секрет, чи чекати в Україні дешевих кавунів до кінця сезону: "У три-чотири рази".