Спрацює навіть при вимкненій гучності: мобільні оператори будуть тестувати нову систему сповіщень

Мобільний телефон, новини. Фото: Знай.uа
Мобільний телефон, новини. Фото: Знай.uа

7 вересня три потужні мобільні оператори Київстар, Life та Vodafone будуть в тестовому режимі проводити випробування нової системи оповіщень Сell Broadcast. Нова система має низку переваг. Проте не всі абоненти мобільного зв'язку зможуть користуватися новою послугою. Власники мобільних пристроїв, які випущені до 2019 року не зможуть приймати сповіщення.

Зірка шоу "Підйом" Олександр Педан відправив доньку на навчання, вступила сама і житиме в гуртожитку: "Трохи шокований"

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Перше вересня відгриміло, а разом із ним в Україні побільшало школярів та студентів. Серед них опинилася і донька українського волонтера та телеведучого Олександра Педана. Сам Педан зізнавався, що хотів би, щоб дочка залишилася вчитися в Україні, адже нашим ВНЗ така потрібна підтримка. Але водночас він радив їй обирати навчальний заклад не в столиці, поряд із батьками. Педан зізнається, що щасливий за доньку. Але не приховує хвилювання і батьківського смутку.

Головний тіктокер Рамзан Кадиров заявив, що виходить на "пенсію": "Мій час настав дон"

Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube
Рамзан Кадиров. Фото: скрін youtube

Глава Чеченської республіки і за сумісництвом головний тіктокер Росії Рамзан Кадиров заявив, що вже старий і планує піти зі своєї посади. Рамзан Кадиров заявив, що він уже дуже довго "біля керма" і натякнув, що задумався про звільнення з посади глави республіки. "Мій час настав дон, поки мене не вигнали дон", - сміючись заявив головний тіктокер росії та Чечні, але не уточнив, хто ж може вигнати його з "теплого місця".

Анатоліч "заплював" Тодоренко після її тріумфу в москві, і запропонував "виключити" з української нації: "Цинізм вищого рівня"

Анатолий Анатолич, фото: Instagram
Анатолий Анатоліч, фото: Instagram

Про зраду ведучої "Орла та Решки" Регіни Тодоренко напевно чули багато українців. Незважаючи на своє походження, вона вирішила залишитися в країні, яка безжально напала на її Батьківщину. Однак Анатолій Анатоліч впевнений, що треба взагалі забути про те, що Тодоренко - це частина українського народу, і викреслити її з життя.

Українцям по-новому будуть нараховуватися пенсії: що не будуть брати до уваги

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Народні обранці погодили внесення змін до ЗУ "Про загальнообов'язкове державне страхування", які дають право українцям під час визначення розміру пенсійних виплат не враховувати заробітну плату за період дії воєнного стану. Це пояснюється тим, що під час війни виплати працівникам значно знизились і якщо їх враховувати, то відповідно й розмір пенсії буде меншим, ніж могла отримати особа у мирний час.