Перше вересня відгриміло, а разом із ним в Україні побільшало школярів та студентів. Серед них опинилася і донька українського волонтера та телеведучого Олександра Педана.

Сам Педан зізнавався, що хотів би, щоб дочка залишилася вчитися в Україні, адже нашим ВНЗ така потрібна підтримка. Але водночас він радив їй обирати навчальний заклад не в столиці, поряд із батьками. По-перше, все найцікавіше відбувається у гуртожитках, а по-друге, потрібно звикати до самостійності. То який ВНЗ обрала юна Валерія?

Лєра Педан, фото із соцмереж
Лєра Педан, фото із соцмереж

У проєкті "УніверCheck" зірковий тато з дочкою подорожували Україною та інспектували університети. Все для того, щоб допомогти Валерії та іншим абітурієнтам визначитися із вузом та спеціальністю.

"Навіть не віриться, але цього року Лєра до школи вже не йде. Можете привітати нас, бо донька стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові, спеціальність – "соціологія", – поділився Олександр Педан. - Я вважаю, що це один із найсучасніших та прогресивніших університетів нашої країни. Ми об'їхали всю Україну у пошуках універу для Лери. Вона побачила 12 різних вишів. Коли були у Львові та "під мікроскопом" розглядали Львівську Політехніку, заїхали до УКУ. Коли став вибір, ми ще раз відвідали цей виш, і дочка зрозуміла, що він для неї. Пишаюся своєю Лєрою, яка, по-перше, цей період пройшла сама, а по-друге, обрала університет саме в Україні. Для нас пріоритетно вчитися тут. У нашій країні найкраща освіта, і важливо, щоб українські діти її здобули і потім працювали, відновлювали та будували найкращу державу."

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Олександр Педан з донькою Лєрою, Київ. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою, Київ. Фото: пресслужба Нового каналу

Педан зізнається, що щасливий за доньку. Але не приховує хвилювання і батьківського смутку.

"Я вважаю себе досі молодим батьком , – сміється Олександр. – Але трохи шокований, бо пам'ятаю, як Лєра йшла до першого класу, і ось вона вже вступила до університету. Плюс, тепер житиме в гуртожитку УКУ у Львові. Звичайно , ми будемо бачитися, адже не так далеко. Але все одно це початок самостійного життя."

Олександр Педан налаштовує доньку на насичений навчальний рік. І того ж бажає всій українській молоді та дітям!

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою.

Раніше ми повідомляли, що ведучий Олександр Педан виганяє доньку з рідного дому, має бути тусовка.