Одна з мереж українських магазинів могла почати продавати підроблений та зіпсований парфум. Українці обурюються.

Про це стало відомо завдяки скарзі від жінки на ім'я Ірина, і написала свій відгук вона на популярному порталі otzyvua.net .

За її словами, в магазині Eva їй попався підроблений парфум, тому іншим варто бути обережнішими при покупці. Придбаний він через інтернет магазин, і товар називається "Trussardi Donna Pink Marina".

Товар з Eva, фото: Ozyvua
Товар з Eva, фото: Ozyvua

"Туалетна вода жіноча, сплатила 1628 грн. Ціна в 1628 грн є зі знижкою, оскільки, як зазначено на сайті, парфум коштував більше 3256 грн. У точці видачі в Києві 12 серпня забрала посилку. , кімнатна температура 23-24 градуси Однак, коли я його відкрила, виявилося, що надіслали зіпсований парфум, запах різкий і неприємний, якась хімічна суміш, після якої потрібно вологими серветками витирати руки і прати одяг. гарячу лінію (звернення №SR02286799 від 22.08.2022) мені 29.08.2022 повідомили, що на товар є гігієнічний висновок, а отже мені нічим вони допомогти не зможуть” – розповідає ошукана жінка.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Товар з Eva, фото: Ozyvua
Товар з Eva, фото: Ozyvua

При цьому відгук на порталі магазину не приймається, адже він не відповідає правилам. Але Ірина здаватися не має наміру, тому знайшла спосіб попередити майбутніх покупців.

Товар з Eva, фото: Ozyvua
Товар з Eva, фото: Ozyvua

Товар з Eva, фото: Ozyvua
Товар з Eva, фото: Ozyvua

Далі виявився цікавий момент, адже в чеку сказано, що купівля була не в магазині Єва, а у ФОП.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Прес-служба магазину практично одразу надала свою відповідь.

"Ми постійно вдосконалюємося, тому реалізація неякісної продукції завжди була, є і буде заборонена. Оригінальність даної продукції підтверджується відповідним документом, який відповідає всім стандартам та нормам відповідно до законодавства України. З документом ви можете ознайомитись за бажанням, як вам було запропоновано раніше" - сказано у повідомленні.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що українські ветерани вмить можуть перетворитися на успішних підприємців, як стати мільйонером .

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Ганна Атаманова повідомила, що чекає на українців восени

Також, 90 грн за долар: експерт розповів, яким може бути курс валют невдовзі