Триває сьомий місяць війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року... 6 вересня на українців чекало свято, адже воїнам ЗСУ вдалося ліквідувати понад 50 тисяч солдатів, які зайшли на наші землі.

І доки наші захисники борються за незалежність України на фронті, прості громадяни роблять все можливе, щоб забезпечити їх усім необхідним. Способів збору коштів - маса... хтось дає благодійні концерти, хтось продає колекційні речі... 10-річна Валерія Єжова, будучи чемпіонкою світу з шашок, взагалі обіграє людей і тим самим збирає кошти. Але про такий випадок навряд чи хтось міг здогадуватися.

Сергій Притула та Ігор Лаченков, фото: Telegram
Сергій Притула та Ігор Лаченков, фото: Telegram

Жителі Кропивницького, Микита Работнов (засновник клубу настільних ігор Cardborder) та Михайло Згривець (ексрежисер обласного телебачення) займаються волонтерством за допомогою проведення часу за настільними іграми. Вони проводять прямі трансляції того, як грають у Підземелля та дракони з відомими особами та людьми, які є лідерами певних сфер у своєму місті. І цим закликають донатити на потреби ЗСУ.

Останнім часом їм удалося провести 3 стрими, протягом яких було зібрано трохи менше 100 тисяч гривень — на тепловізори та машину "Швидкої допомоги" для фронту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми нічого не беремо собі, ще раз підкреслю. Поки що війна – все для перемоги", - заявляє Микита Работнов.

Cardborder, скріншот: Youtube
Cardborder, скріншот: Youtube

А з недавнього часу у них з'явилося бажання випустити власну гру українською мовою, щоб згодом перекладати її англійською та виходити на міжнародний ринок, просуваючи вітчизняну продукцію.

Нагадаємо, шутер "Halo Infinite Forge" переверне світ геймерів з ніг на голову: "Попереду великі справи"

Як повідомляв "Знай.uа", серіал заснований на грі "League of Legends" отримав премію "Еммі": "Аркейн" від Netflix перевищив усі очікування

Знай.ua писав, епічні кадри геймплею "God of War Ragnarok" демонструють нові можливості: свіжі подробиці про сіквел