Продукти в Україні продовжують дорожчати щодня, а от зарплати, на жаль, стоять на місці. Цього разу подивимося, скільки доведеться віддати у магазинах та на ринках за рибу.

Про це стало відомо завдяки порталу Мінфін, де опубліковано актуальні ціни на продукти.

Прийшла осінь, і багатьох лякає такий перехід, адже справа все швидше наближається до зими. Великі мережі українських супермаркетів показали, як на початку вересня змінилися ціни на такий поживний та корисний продукт, як риба.

Вилов риби, скріншот: YouTube
Вилов риби, скріншот: YouTube

Цінник змінився залежно від виду товару, і переважно такі зміни порадують споживачів.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Наприклад, слабосолений оселедець став значно дешевшим на початку осені. Якщо кілька тижнів тому її можна було придбати за 115,05 гривні за кілограм, то зараз уже 98,95 гривні за кілограм.

Ціни на рибу, фото: Мінфін
Ціни на рибу, фото: Мінфін

На скумбрію ціни вже піднялися, але трохи. З 109,11 грн/кг до 109,60 грн/кг, зовсім незначно для будь-якого гаманця.

Ціни на рибу, фото: Мінфін
Ціни на рибу, фото: Мінфін

Подорожчав і живий короп, але, як і у випадку скумбрії, це практично не відчувається. Із 129, 24 гривень за кілограм до 129,90 гривень.

Порадує цінник на потрошеного коропа, адже він став значно дешевшим. Ще у серпні у супермаркетах та на ринках продавці його віддавали в середньому за 198 гривень, а сьогодні це вже близько 170 гривень за кілограм.

Ціни на рибу, фото: Мінфін
Ціни на рибу, фото: Мінфін

Досі бачимо, що ціни на продукти нестабільні. Сьогодні вони можуть стати значно дешевшими, а завтра ціна підскочить на найбільший рівень.

Нагадаємо, що Нафтогаз оприлюднив тариф: скільки заплатять за газ абоненти

Раніше повідомлялося, що в Україні впали ціни на популярні овочі: чим можна закупитись за копійки

Також, експерти озвучили невтішний прогноз щодо цін на яблука: любителям фрукту доведеться "вивернути кишені"