Стало відомо про те, як насправді виглядає онук диктатора путіна. Його фото вперше потрапило до мережі під час чемпіонату Росії з картингу.

Знімки опублікувало британське видання Daily Mail.

Ідеться про десятирічного Романа Фаассена, і його фото просочилося в мережу після чемпіонату країни з картингу в Татарстані. Він розпочав підготовку до нових перегонів, що пройдуть у Чечні. До речі, їх перенесли туди з Криму, бо на території півострова наразі неспокійно.

Зараз Фаассен посідає 28-е місце у класі міні на чемпіонаті Росії з картингу. На спортивній формі хлопчика зображені прапори Росії та Нідерландів, але на карті кольору лише російського триколору.

Популярні новини зараз
Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Інтернет-провайдери України хочуть підняти ціни вдвічі: селяни заплатять більше З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Роман є сином старшої дочки диктатора путіна Марії Воронцової. 37-річна жінка народила його близько 10 років тому від нідерландського бізнесмена Йоста Фаассена. Забавно те, що колишній зять путіна є сином полковника НАТО, і тривалий час працював у різних російських компаніях.

Сама жінка зараз працює у галузі дитячої ендокринології, є провідним науковим співробітником профільного Національного медичного дослідницького центру при Міністерстві охорони здоров'я РФ. Батько влаштував усіх своїх дітей на добрі посади, але при цьому продовжує їх приховувати з метою безпеки.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Після розлучення Марія Воронцова вступила у стосунки із 34-річним московським менеджером Євгеном Нагорним.

Дедалі більше інформації з'являється про рідних російського президента. Наприклад, друга донька Катерина Тихонова вирішила створити сім'ю із колишнім мистецьким керівником Баварського державного балету. Найбільше потішило його ім'я – Ігор Зеленський.

Катерина Тихонова
Катерина Тихонова

Нагадаємо, що Олексій Арестович помітив нові проблеми зі здоров'ям у путіна, народ починає підозрювати

Раніше повідомлялося, що на росії путіна звинуватили в держзраді: ціни, смерті, розруха

Також, Михайло Подоляк потролив шляху на головне "придбання" війни