У Брянській області, що у Росії, від потяга просто на ходу відчепився вагон із пасажирами. Внаслідок інциденту потяг затримався на більш ніж 3 години.

Про це повідомляє адміністрація Московської залізниці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У суботу вранці з технічних причин на 3 години 17 хвилин було затримано відправлення пасажирського поїзда №738 призначенням Брянськ – Москва. Виявлену несправність обладнання оперативно усунути не вдалося", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Потяг прямував до столиці Росії — Москви. "Пропажу" виявили одразу, проте довелося зробити незаплановану зупинку. Щоб пасажири таки змогли дістатись до Москви, на одну зі станцій подали резервний склад. Пасажирам повернули гроші за квитки. За бажанням можна було придбати проїзні документи на інший потяг.

Варто додати, що у Московській залізниці не повідомили, у чому саме полягала несправність. Про те, що на ходу відчепився вагон з людьми, стало відомо із місцевих ЗМІ, коли люди почали викладати у мережі фото та описувати інцидент. Цей момент у залізниці ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, що Путін перетворився на Хатіко через Зеленського: "Я чекатиму".

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одна за одною.

Також портал Знай.uа писав, що Росія планує повернутися в ПАРЄ, прихопивши до делегації представників Криму: деталі.