Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі досі немає чіткого розуміння, якою буде політика Києва з приходом до влади Володимира Зеленського.

Про це повідомляє РБК.

В ефірі програми “Москва. Кремль. Путін” Пєсков розповів, що Путін займає вичікувальну позицію щодо Зеленського, оскільки досі немає розуміння, якими будуть підходи нового президента до основних питань порядку денного.

Зокрема, для очільників Росії, за словами речника, незрозуміло , чи збережеться “недружня позиція України” по відношенню до Росії. Також в Кремлі хотіли б зрозуміти ставлення нового президента до мінських домовленостей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

“В цілому підхід позитивний і очікування стриманого оптимізму є, але чіткої ясності, що ж буде відбуватися в Києві, поки, на жаль, немає ні у кого”, – сказав Пєсков.

Нагадаємо, Зеленський подарував хворим діткам шанс на життя

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Рада може "прибрати" Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Рейтинг "Слуги народу" кардинально змінився перед виборами