Багатьох українців дуже шокували ціни на кавуни цього року. Так як через війну в країні херсонські сезонні ягоди транспортувати не вдалося, на ринок надходили імпортні. Спочатку вартість трималася в межах 35 гривень за кг, а зараз стало відомо, чи впала вона до початку осені.

Великі українські супермаркети оприлюднили актуальні ціни на кавуни та дині на першу половину вересня місяця. Доступними їх не можна назвати, як і на початку літа. Якщо порівнювати ціну кавуна з торішньою, то вона зросла у 2-3 рази.

Кавуни, скріншот: Youtube
Кавуни, скріншот: Youtube

Вартість така ж висока, тут стабільність збереглася. Наприклад, в Ашані кавуни можна купити по 29,50 грн – звичайний сорт, а довгі дорожче – по 38,60 грн/кг.

У МегаМаркеті – 39,80 грн/кг. У Метро продають найдешевші кавуни із представлених супермаркетів – по 24,90 грн/кг. Органічні ягоди коштують дорожче – по 39,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В АТБ кавуни пропонують 24,95 грн/кг.

Магазин, фото знай.ua
Магазин, фото знай.ua

З динею та сама історія – смачно, але дорого. Узбецька продається в Ашані по 69,90 грн/кг, канталупа ще дорожча – по 84,90 грн/кг.

У МегаМаркеті диню пропонують по 85 грн/кг, а в Метро, ​​як заведено, вона найдешевша – по 59,90 грн/кг.

Диня, фото: pixabay.com
Диня, фото: pixabay.com

Раніше ми писали про те, що як перевірити якість молока в домашніх умовах: на допомогу прийдуть декілька крапель йоду чи спирту

Як повідомляв Знай.ua, якою буде вартість риби у вересні: експерти розповіли, чого чекати українцям

Також портал Знай.ua писав, що в Україні впали ціни на популярні овочі: чим можна закупитись за копійки