У Кабміні поставили крапку щодо тарифів на опалення та гарячу воду для населення. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму telegram-каналі.

Денис Шмигаль повідомляв, що уряд продовжуватиме утримувати ціни на газ для виробників тепла на чинному рівні до кінця квітня наступного року. Це означає, що тарифних змін не слід очікувати і простим українцям, як мінімум до наступного року.

Опалення, скріншот: Youtube
Опалення, скріншот: Youtube

"Уряд продовжив термін дії ПСО на ринку природного газу до 30 квітня 2023 року. Тобто ціна на блакитне паливо для виробників тепла на цей період залишиться незмінною, що дозволяє місцевій владі так само не підвищувати тарифи на тепло та воду для населення", - повідомив Денис Шмигаль.

Тарифи на тепло. Фото: скрін telegram
Тарифи на тепло. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Прем'єр-міністр зазначив, що зима буде дуже складною як для України, так і для Європи, але підготовка йде повним ходом і в ній враховуються всі сценарії, які можна очікувати від Росії.

"Україна разом із Європою готується до складного опалювального сезону та враховує всі можливі сценарії, які може підступно реалізувати росія", - додав чиновник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці, які залишилися без дому, продовжують отримувати платіжки за газ: у Мінітеграції пояснили, що робити в таких випадках.

Також наш портал інформував, що українцям показали, на що щомісяця йдуть рекордні суми з держбюджету: дві головні сфери забирають половину коштів.

Крім того, наш портал інформував, чому українцям припинили надсилати звичні платіжки за комуналку: у Нафтогазі розвели руками.