Королева Єлизавета II пішла з життя у 96-річному віці, 8 вересня 2022 року, через рік після смерті чоловіка, принца Пилипа.

Весь світ був шокований цією новиною, бо закінчилася історія останньої значущої персони XX століття жінки, яку любила не тільки вся Великобританія, а й половина планети. Але зараз ми обговоримо маразм, який, на жаль, прив'язаний до Єлизавети II і належить до російської урядової верхівки. Офіційний представник Міністерства закордонних справ рашистів Марія Захарова, яка періодично виходить на зв'язок у п'яному вигляді, відреагувала на те, що Британія відмовилася запрошувати будь-кого з росіян на похорон королеви.

Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube
Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube

У МЗС Росії, на повному серйозі, заявили, що королева минулого (за часів Другої світової війни) нібито служила в лавах територіальної оборони Британських ЗС і боролася з нацистами... не забувши згадати Степана Бандеру та Романа Шухевича.

"А зараз британські еліти на їхньому боці", - додала вона.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Там також говориться, що Великобританія таким чином використовує національну трагедію з геополітичною метою, хоча там чомусь не вказується, що це робиться в умовах повномасштабної війни, в ході якої російська сторона вбиває простих мирних жителів України та знищує інфраструктуру.

Нагадаємо, BBC попереджає про масштабні зміни після смерті Єлизавети II: вона правила 70 років

Як повідомляв "Знай.uа", принц Вільям і Гаррі возз'єдналися після смерті Єлизавети II: Меган Маркл і Кейт Міддлтон підтримали коханих

Знай.ua писав, померла королева Єлизавета II: найцікавіші і маловідомі факти з життя її величності