Яйця, цукор та м'ясо стали "по кишені" не всім: за якою ціною зараз можна придбати ці продукти

Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA
Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA

Згідно з даними Державної служби статистики на українських ринках і в магазинах найбільше додали в ціні яйця, цукор, сало та м'ясо. Проте деякі продукти й подешевшали. Зокрема, буряк впав у ціні на 38,9% до 20,4 гривні за кілограм, картопля на 28,4% до 13,6 гривні за кілограм, а морква на 12,0% до 28,2 гривні за кілограм.

Лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як виживав без Alyosha на передовій: "Відірвано по коліно ногу, зупиняєш кров"

Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Alyosha та Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Лідер відомого гурту "Антитіла" Тарас Тополя став одним из тих, хто добровільно відклав своє життя, взяв до рук зброю та пішов на передову захищати рідну Україну. Нещодавно співак став гостем в студії проєкту "Як ти?", ведучим якого є Григорій Решетник та розповів дещо цікаве зі свого життя, яке круто змінило свій вектор після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого. Однією із тем була творчість під час війни. Тополя зізнався, що смерті побратимів не дуже надихали до створення нових пісень.

Воїни ЗСУ розповіли про хитрі пастки для окупантів: десятками лізли в западню нічого не підозрюючи

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Винахідливість воїнів ЗСУ допомагає їм навіть без найновіших видів зброї "косити" російських окупантів цілими пачками. Так, захисник із позивним "Кулібін" розповів, як за допомогою хитрих пасток разом із побратимами знищив десятки загарбників. Українські захисники не лише відправили до пекла орди загарбників, а й зуміли захопити безліч трофеїв.

Алла Пугачова показала, чим балує близнюків вранці перед школою: "Варення, малинка та мої пігулки"

Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми. Фото: скрін youtube

Максим Галкін активно їздить країнами з гастролями та регулярно ділиться з шанувальниками яскравими кадрами з поїздок. Але як будь-який люблячий чоловік і батько він сумує за дружиною Аллою Пугачовою та близнюках Гаррі та Лізі. Так, сімейство вирішило відправити "привіт" голові сімейства.

ПриватБанк потрапив у скандал через "привласнення" коштів клієнтки: "Не віддає гроші"

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Клієнтка розповіла, що через війну в Україні опинилася в Туреччині. Днями вона вирішила зняти кошти із картки ПриватБанку через місцевий банкомат, але стався збій. Гроші з огляду на комісію банкомата повернулися на картку, але комісія з боку банку у розмірі 50 доларів "випарувалася"