Серед росіян провели нове опитування, проте цього разу не на політичну тему щодо війни в Україні, а про їхнє ставлення до алкоголю.

Блогер пройшовся вулицями російського міста і провів опитування про те, як просте населення ставиться до ідеї заборонити продаж алкогольних напоїв у вихідні. В цілому, відповіді особливо не здивували, тому що в рф питущих людей чимало. Опитували росіян середнього віку.

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

Люди категорично виступили проти і заявили, що автори такої ідеї – божевільні. Були ті, хто зазначав, що росіянам пити не можна заборонити, тим більше у вихідні. Таке нововведення вони порівнюють із катастрофою.

"Ти що, з глузду з'їхав? Пам'ятаєш, що за Горбачова було? Весілля безалкогольні були, всі з глузду з'їжджали. Російським не можна забороняти", "У вихідні ми відпочиваємо", "Поки росія п'є, вона непереможна , йолки-палки", - сказали опитувані.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

На фразу про те, що алкоголь - це зло, один чоловік відповів, що в ньому все ж таки є добро. Робітники впевнені, навіть якщо таку ініціативу запровадять, люди пити менше не стануть.

Варто зазначити, що в країні-терористці за 2022 рік значно зросло вживання слабкого алкоголю, настоянок, горілки та лікерних вин. Аналітики навіть встановлюють рейтинг "найбільш питущих" регіонів - за підсумками 2021 року такими стали Чукотський автономний округ, Республіка Комі та Сахалінська область.

Раніше ми писали про те, що повернення у сталінські жахи: Путін реанімував загони, які стали символом комунічної байдужості

Як повідомляв Знай.ua, здавалися в полон за два бутерброди: захисник розповів, як його насмішила "друга армія світу"

Також портал Знай.ua писав, що окупанти з переляку підірвали своїх власних пропагандистів, які їхали знімати постановочні відео: автомобіль перекинувся