Світ зібрався у понеділок вранці 19 вересня, щоб поховати королеву Єлизавету під час її панахиди.

Уважні королівські спостерігачі помітили повзучу істоту поверх листа, яке було покладено на труну.

Насправді листівка була листом, який король Чарльз III написав своїй матері, який буде похований разом із нею. У записці говорилося: "У люблячій і відданій пам'яті. Чарльз Р".

Похорон королеви Єлизавети II, записка від Чарльза кадр з відео
Похорон королеви Єлизавети II, записка від Чарльза кадр з відео

Глядачі не могли не помітити павука під час церемонії та написали у Твіттері свої думки після того, як помітили істоту.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Протягом усього похорону королеви я весь час думаю про павука, якого я бачив на її квітах, і де, чорт забирай, він зараз????" — подумав хтось.

"Хтось щойно бачив павука на труні королеви?" — додав один із них. Інші втрутилися: "Братан, павук бігає листівкою на труні королеви".

Інший сказав: "Той, хто залишив картку #interflora на квітах королеви, не помітив, що зараз це найвідоміший павук у світі" [так в оригіналі]».

"Королева і павук. Це назва книги, - втрутився інший. - На труні королеви був павук. Як фанат павуків, я в захваті! Найщасливіший павук у світі!".

Павук на труні королеви, кадр з відео
Павук на труні королеви, кадр з відео

Також на труні лежав хитромудрий букет квітів, який замовив новий 73-річний король. Квітковий вінок містив символічні квіточки, у тому числі квіти з її весільного букета від шлюбу з її покійним чоловіком принцом Пилипом.

Нагадаємо, що Зеленська в перших рядах, на Кейт Міддлтон перли королеви, квіти з весілля та записка короля Чарльза III: факти з похорону Єлизавети II.

Раніше ми повідомляли, що король Карл III роз'їхався з королевою-консортом Каміллою після смерті Єлизавети II.