Ані Лорак повернулася і назвала себе найкращою артисткою України, але земляки вимагають позбавити звання: "Наклювався концерт"

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

Нещодавно Ані Лорак поспішно "змилася" з росії. Сталося це на тлі того, що артистка тривалий час мовчала про війну в Україні, але мабуть совість узяла гору і вона вирішила більше не розважати росіян своїм співом. Тепер Ані Лорак різко згадала, що вона українка і навіть почала гордо про це заявляти, називаючи себе заслуженою артисткою України. Звичайно, зробила вона це на момент анонсу свого концерту в Німеччині.

Гречка в супермаркетах: як змінилася ціна популярної крупи у вересні

Гречка, скріншот з відео
Гречка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зміна ціни на популярну крупу пов'язана з новим урожаєм, восени експерти обіцяли значне здешевшання гречки. У супермаркетах ціни оновлюють чи не щотижня. У середньому, за 16 днів вересня, ціна на гречку у супермаркетах знизилася на 6 грн. На початку вересня ціна в середньому становила 92,73 грн за кілограм. А станом на 16 вересня ціна знизилась до 86,66 грн за кілограм.

Вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога

Валерій Залужний, фото з вільних джерел
Валерій Залужний, фото з вільних джерел

Олександр Павлюк, командувач угрупування сил та засобів оборони Києва, начальник штабу командування сухопутних військ ЗСУ розповів, у чому одна з головних переваг українців. На думку Павлюка, Україна взяла на озброєння методику та концепцію у сил НАТО, і з 2014 року, українці займаються по стандартах та системах Альянсу.

Оля Полякова поскаржилася, що під час війни навіть не купувала виноград: "Може, ця котлета на всі твої 15 років"

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

З початком повномасштабної війни багато українців залишилися без прибутку і навіть такі яскраві зірки, як Оля Полякова чи Маша Єфросиніна – не виняток. Так дівчата розповіли, як залишилися віч-на-віч зі своїми страхами, без роботи і з панічною острахом витратити зайву копійку. Перші місяць-півтора війни телеведучу не залишало відчуття, що все швидко закінчиться, у всьому розберуться і ми житимемо так, як жили до 24 лютого 2022 року. Оля Полякова навпаки панікувала.

McDonald's повертається в Україну та відкриє перші 3 ресторани у Києві: "Зможете зробити кусь Біг Мак"

McDonald's, фото із соцмереж
McDonald's, фото із соцмереж

Українці вже тривалий час чекають на повернення McDonald's. Влітку навіть пройшла новина про те, що заклади відкриють 1 серпня, але цього дня представники мережі запевнили, що поки що не збираються робити цього через безпеку. 19 вересня представники мережі розповіли про відкриття перших трьох ресторанів у Києві. Офіційно відомо, що заклади відкриються 20 вересня, у вівторок, на лівому березі Києва: на Харківській та Дарницькій площах, а також на Позняках поки що лише на доставку.