З початком повномасштабної війни багато українців залишилися без прибутку і навіть такі яскраві зірки, як Оля Полякова чи Маша Єфросиніна – не виняток.

Дівчата поділилися новим випуском шоу "Дорослі дівчатка", яке на радість усіх громадян нашої країни тепер ведеться українською мовою.

Там дівчата розповіли, як залишилися віч-на-віч зі своїми страхами, без роботи і з панічною острахом витратити зайву копійку.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Перші місяць-півтора війни телеведучу не залишало відчуття, що все швидко закінчиться, у всьому розберуться і ми житимемо так, як жили до 24 лютого 2022 року. Вона заспокоювала себе думками, що є заощадження, рахунки в банках, фінансова подушка, які й допоможуть перебитися спочатку, поки все не відновиться.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Оля Полякова навпаки панікувала.

"Мільйони гривень я вклала у своє кіно, вони ще не повернулися... Зараз не про гроші. Навіть якщо ти з якоюсь котлетою приїжджаєш, ти не знаєш, коли почнеш заробляти: через місяць, через два, а може через 5 років. А може ця котлета на всі твої 15 років... Я зайвої копійки не витрачала, я зайвого винограду не купувала, я дуже економила" , - згадує "Королева ночі".

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Маша Єфросиніна зазначила, що багато їхніх колег-артистів були змушені змінити професію. І якщо Хливнюк, Фагот, Тополя та інші одягли військову форму, то були ті, хто пішов працювати в таксі або навіть фармацевтом в аптеку.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли українською, щоб розповісти про свій роман.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова вигадала, як знищити росіян, Маша Єфросиніна не оцінила.