На соняшниковій олії доведеться економити: які ціни виставили продавці за цей продукт

Поряд з багатьма іншими продуктами в Україні за останній тиждень здорожчала й соняшникова олія. Цей продукт додав у ціні незалежно від торгової марки. Станом на суботу, 17 вересня, соняшникова олія торгової марки "Олейна" рафінована подорожчала з 61,76 грн до 62,373 грн за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію, скріншот з відео
Ціни на соняшникову олію, скріншот з відео

У Міноборони розповіли, як правильно реагувати на "хороших росіян": "Пропагандистська зброя"

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр вирішила висловитися щодо "добрих росіян", яких почали використовувати проти українців. Чому не можна вестися на ці хитрощі. Саме через таких громадян росія продовжує просувати "виправдання" війни, а Захід сумнівається у необхідності впровадження нових міжнародних санкцій.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ганна Маляр, facebook.com/ganna.maliar
Ганна Маляр, facebook.com/ganna.maliar

Пенсійна реформа 2023: нардепи запропонували ще один план для виплат, збиратимете самостійно

Стало відомо про те, що на українців може чекати ще один план пенсійної реформи найближчим часом. Що ж запропонували народні депутати цього разу? За останніми даними ООН, зараз Україна входить у топ 15 країн світу, де з величезними темпами скорочується населення.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Світлану Лободу "побили" у Латвії, співачка вже вийшла на зв'язок: "На боці правди"

Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів. Зараз вона розповіла про фейк, який поширюється серед Telegram-каналів. Він безпосередньо її стосується, бо повідомляється, що Лобода нібито постраждала, перебуваючи у Латвії.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Ані Лорак, замовчуючи про війну, зібралася до Європи, де "скасували" Олега Скрипку: "Не товаришує з кукухою"

Повномасштабна війна в Україні триває вже більше 208 днів... з того часу громадяни нашої країни остаточно змінили думку щодо зірок російського шоубізнесу, але й нашим знаменитостям теж дісталося. Це насамперед стосується тих, що продовжує замовчувати факт військових злочинів рашистів на території України – Ані Лорак, Регіна Тодоренко та інші.

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube