Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Зараз вона розповіла про фейк, який поширюється серед Telegram-каналів. Він безпосередньо її стосується, бо повідомляється, що Лобода нібито постраждала, перебуваючи у Латвії.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

— У Латвії невідомі вчинили замах на Світлану Лободу. Співачка отримала серйозні травми та доставлена ​​до реанімації. Тікаючи, нападники вигукували "Слава Росії!".

"Хлопці, це фейк! Все гаразд! У Казахстані давала концерт. P.S. У Латвії такі події неможливі! Тому що Латвія на боці правди! На боці моєї країни - України!", - зазначила у своїй. черга Світлана.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

До цього вона показала розклад наступних концертів у всьому світі – від жовтня до січня. У списку і Вірменія, Ізраїль, Естонія. Також США, Казахстан, Молдова, Литва та інші.

"Лобода, пиши українською! І пісні співай українською", "Чому немає жодного міста Польщі, тут багато українців і всі чекають на вас", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода розкрила Кім Кардаш'ян, яка копіює її образ: "Люблю..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода ледь не вплуталася у скандал через помилку інших, але встигла все виправити: "На свій жах..."

Знай.uа писав, Світлана Лобода згадала, як "заслужила" увагу Пугачової та Галкіна: "Акуратно спілкувалися"