Днями весь світ облетіла фотографія жертви російської агресії у Харківській області. Кадр із практично засохлою рукою та українським браслетом став ще одним символом нашої боротьби з тероризмом. З'явилася тепер інформація про те, хто це насправді.

Про це повідомляє обласний інформаційний штаб Дніпропетровської області.

Останки 36-річного героя України Сергія Сови із міста Нікополь впізнала дружина. Все завдяки татуюванню, яке було у чоловіка на всій руці.

Тепер у результаті російської агресії без батька залишилося двоє дітей, які тяжко переживають загибель рідної людини. Ніхто не знає, що має статися, щоб вони колись пробачили росіянам це.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Крім того, 14-річний син Марат вирішив звернутися одразу до президента України Володимира Зеленського для того, щоб тіло його батька якнайшвидше повернули додому, та гідно поховали.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Що стосується браслетів на руці, з цього приводу висловилася його дружина Оксана. Виявляється, він їх не знімав із 2014 року, коли вперше вирушив на фронт.

"З цими браслетами Сергій не розлучався з 2014 року. Ще коли він йшов на війну, їх йому як обереги подарували наші діти. Синочок тоді пішов у перший клас, а дочці виповнився рік. На шиї у чоловіка були срібні ланцюжки із зображенням Архангела. Наскільки я зрозуміла, рашисти їх зняли та забрали… Ще у кишенях форми Сергія мають бути іграшки від "кіндера", які часто віддавала йому Елінка", – розповіла Оксана.

Українські військові. Фото: Youtube
Українські військові. Фото: Youtube

Це лише одна історія їх тисячі. Після такого з росіянами ніхто не збирається говорити дипломатично, бо вони принесли вже достатньо болю нам, і тепер треба добити диктатора раз і назавжди.

Нагадаємо, що політичний оглядач передбачив наративи путіна до деокупації Криму .

Раніше повідомлялося, що окупантів затиснули на Херсонщині, тікати нема куди: просяться в полон до ЗСУ

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога