З'явилися нові подробиці про злочинні дії росіян у Харківській області. Усі вже бачили страшні кадри з Ізюма, але виявляється, що їх ми бачили ще до деокупації.

У мережі з'явився кадр із російськими окупантами, і опубліковані вони були кілька місяців тому. Тоді ніхто й не підозрював, що вже у середині вересня нам доведеться пережити ще один шок.

Як відомо, на початку вересня Збройні сили України звільнили від окупантів практично всю територію Харківської області, включаючи Ізюм. Він був стратегічним для росіян і тепер контроль над ним повністю втрачено.

Iзюм, фото: скріншот з відео
Iзюм, фото: скріншот з відео

Там українські захисники виявили місця масових поховань. Цілі сім'ї виявилися жертвами цих військових злочинців і поховані без жодної честі в лісі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як виявилось, кадри з цієї ж місцевості публікували раніше російські окупанти у мережу. На них вони особисто виривають ями для майбутніх могил, і цього не приховують.

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Ось тільки, одразу після публікації перших кадрів їхніх звірств в Ізюмі почали заперечувати будь-яку свою причетність до цього. Подібне ми з вами вже бачили на початку квітня у передмісті столиці. Тоді вони так само всіляко кричали про фейки та нацистів, незважаючи на наявність усіх доказів.

Iзюм, фото: вiльне джерело
Iзюм, фото: вiльне джерело

Їх не виправити та нічого не довести. Проте нічого страшного. Вони обов'язково дадуть відповідь за всі скоєні злочини, а українські території обов'язково знайдуть світ під правильним прапором.

Нагадаємо, що росіяни назвали свій головний страх і це навіть не війна: трясуться над кожною пляшкою

Раніше повідомлялося, що Оксана Забужко емоційно заявила про зниклого безвісти дитячого письменника з Ізюма Володимира Вакуленка.

Також українців попередили про спрощення оформлення пенсій та допомоги: кого торкнуться зміни