Офіцер ЗСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво

21 вересня став офіційно днем ​​всеросійської паніки. Офіцер ЗСУ Юрій Задоя вирішив звернутися офіційно до російських чоловіків, які підлягають "частковій мобілізації". Своїм листом чоловік спробував розплющити очі росіянам, в черговий раз, проте навряд чи це вдалося зробити. Мобілізація призведе громадян цієї недодержави до загибелі та падіння економіки.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Дощі розгуляються у кількох областях України: яким буде день осіннього рівнодення 23 вересня

Синоптикиня Наталка Діденко нагадує, що у п'ятницю, 23 вересня, розпочинається астрономічна осінь. Саме у цей день приходить до нас День осіннього рівнодення. Як пояснює синоптикиня, з нього починає зменшуватися день, а темний час доби переважатиме. Прогноз погоди на 23 вересня Наталка Діденко опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Українців можуть позбавити пенсії: у ПФУ назвали конкретні випадки

Українські пенсіонери й зараз отримують не надто великі виплати, а особливо у випадку нарахування їм мінімальної пенсії. Проте, ситуація може бути ще гіршою. Українцям нагадують, що незнання законів не звільняє від відповідальності. То ж при спробі обдурити законодавство, можна залишитися ні з чим. Як повідомляють, інколи декого з пенсіонерів позбавляють виплат, або й виписують штраф.

Пенсійні картки. Фото: скриншот Youtube
Пенсійні картки. Фото: скриншот Youtube

Подорожчали аж удвічі: на які продукти стався суттєвий стрибок цін у вересні

Від початку повномасштабного російського вторгнення ціни на продукти в Україні не перестають зростати. І найгірше, що за словами експертів цей ріст продовжуватиметься. Причиною такої ситуації є інфляція та нестабільна економічна ситуація в країні, спричинена війною. Згідно з недавніми прогнозами окремих фахівців у вересні та жовтні очікується суттєве подешевшання деяких овочів й фруктів.

Продукти. Фото: скриншот з відео
Продукти. Фото: скриншот з відео

Уроки про повітряну тривогу та історія російсько-української війни: як змінилася навчальна програма для школярів у 2022 році

Стало відомо про те, що змінилося у шкільній програмі через війну в Україні. Діти будуть тепер більше обізнані про те, що відбувається у світі на сьогодні. Повномасштабна війна в Україні триває вже майже сім місяців, і освіта не може залишатися на боці через це. Міністерство освіти України внесло низку важливих змін до програми.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

На росії масова втеча чоловіків: окупували усі аеропорти, на дорогах затори

У росії через часткову мобілізацію, яку почав диктатор путін, зовсім немає жодної паніки. Чоловіки просто окупували аеропорти своєю присутністю. Справа в тому, що в мережі почали з'являтися кадри з московських аеропортів, зокрема йдеться про "Внуково".

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело