Стало відомо про те, скільки дітей та нових сімей з'явилося у Києві рівно за сім місяців повномасштабної війни Росії проти України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Жодна війна у світі не завадить зародженню нового кохання. Саме так вирішили і тисячі киян, завдяки яким на цей світ з'явилося 8975 дітей.

При цьому ще в столиці за 210 днів кровопролитної війни одружилося ще 16 850 пар, що є непоганим результатом. Люди продовжують жити попри все, і несуть у цей світ добро.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

"Україна повернула додому частину своїх захисників! І з кожним днем ​​ми ближче до перемоги, в яку непохитно віримо! Саме завдяки нашим захисникам та нашій вірі у перемогу в українських містах та селах триває життя. Зокрема, з'являються нові родини та народжується нове покоління українців Бажаю новонародженим та їхнім батькам міцного здоров'я та мирного неба, а знову сім'ям – безмежного кохання, добробуту та щастя", – наголосив Поворозник.

До речі, про новонароджених малюків. З майже 9 тисяч дітей - 4740 хлопчиків та 4235 дівчаток. Серед новонароджених – 171 двійня та дві трійні.

Весілля, фото Знай.uа
Весілля, фото Знай.uа

Нагадаємо, що раніше "ДiЯ" запустила послугу для реєстрації шлюбу за новою формулою. Чоловіки одразу після цього почали скаржитися на вразливість.

Тепер завдяки сервісу "ДiЯ" можна подавати цифрові документи і поділитися копією свого паспорта стало ще простіше.

Частина українців, здебільшого, звичайно ж, чоловіки, почали турбуватися з цього приводу.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube

"Це ненормально, коли ти відійшов поспати або тебе накачали чимось, а до ранку ти вже одружений. Ви зіпсуєте долі майже всієї чоловічої статі", - йдеться у скарзі одного з абонентів "Дії".

Нагадаємо, що чи справді треба боятися зими цього року: українців порадували несподіваною новиною

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк залишив українця без засобів для існування: все через збій у банкоматі

Також, уроки про повітряну тривогу та історія російсько-української війни: як змінилася навчальна програма для школярів у 2022 році