Українські пенсіонери можуть легко втратити пенсії: що не слід затягувати на півроку

В Україні громадяни отримують гарантовану пенсію, проте може статися таке, що виплати зупинять, причиною може стати лише одна умова. Якщо пенсіонер не використовує пенсійну картку понад шість місяців, виплати можуть бути припинені.

Пенсіонери. Фото: скриншот Youtube
Пенсіонери. Фото: скриншот Youtube

Катерина Осадча порівняла російських чоловіків, які тікають так само, як наші жінки від війни: "Не нація, а сміття"

Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча не залишила себе без задоволення образити росіян. Вона описала величезні черги з російських чоловіків, які перебувають в аеропортах із надією втекти та не стати гарматним м'ясом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Непідйомні ціни та дефіцит: тепличні овочі стануть менш доступними для українців

Ціни на тепличні овочі в Україні помітно зросли, а натомість надалі може виникнути дефіцит цієї групи продуктів. Експерти наголошують, що на сьогоднішній день криза у вирощуванні тепличних овочів торкнулася практично всіх країн ЄС, у тому числі й України.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Андрій Данилко без образу Вєрки Сердючки вхопив за попу свою "маму": "На старт, увага, марш"

Український шоумен та співак Андрій Данилко поділився моментом, що був знято у трьох різних стадіях. Він, із класичною для себе чорною маскою на підборідді, спочатку дивиться у бік камери, поки Інна Білоконь щось вирішує за столом. Потім Андрій Данилко із заплющеними очима вирішує різко вхопити жінку в пальто за попу, після чого вона з подивом на обличчі дивиться на всі боки.

Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото: Instagram
Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото: Instagram

Дефіцит пального може повернутись: що зміниться для водіїв вже у жовтні

Буде з пальним на АЗС найближчим часом. Чи повернеться Україна за часів дефіциту, як це було навесні цього року, і коли на це чекати. На сьогоднішній день його відправляють нам із Європи, а це означає, що на обсяг бензину, дизеля впливатиме ситуація на європейському ринку, як ембарго на російську нафту. Введе його Європа вже починаючи з 5 грудня цього року, лишилося кілька місяців.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube