ОВЕН

Овен
Овен

Овні в ці дні вдало вирішать багато важливих для себе питань. При цьому слід покладатися виключно на власні сили і не розраховувати на допомогу інших. Виявлена ​​вами активність значною мірою сприятиме сприятливим змінам, що намічаються, у важливих сферах життя. У сім'ї настане період найгармонійніших за останні місяці відносин.

ТЕЛЕЦЬ

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тельцю час задуматися про те, як поліпшити відносини з близькими, що вас оточують. Майбутній тиждень дасть вам таку можливість і треба постаратися повноцінно використати його, інакше подальше життя може значно ускладнитися. Успіх у ці дні супроводжуватиме вас у багатьох сферах, проте до вирішення питань слід підходити більш вдумливо.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки
Близнюки

Представники знаку отримають чудовий шанс досягти небувалого успіху в кар'єрі. Ймовірно, знайомство або якась звістка, яка може сприятливим чином змінити ваше життя. Підготуйтеся до того, що доведеться не лише самостійно приймати серйозні рішення, а й нести за них відповідальність, це стосується не лише робочих, а й побутових питань.

РАК

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви не повинні боятися активних дій для досягнення поставленої мети. Проявіть максимум цілеспрямованості та ваші зусилля увінчаються очікуваними результатами. Однак зараз вам доведеться у всьому покладатися лише на свої сили та ресурси, на допомогу друзів розраховувати поки що не доводиться через надмірну зайнятість.

ЛЕВ

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Левам уготований успіх у спілкуванні з начальством та діловими партнерами. Цей період буде сприятливим для службових зустрічей та переговорів. При прийнятті рішень довіртеся до інтуїції, вона підкаже вам правильний хід. Хороший результат принесуть проекти, які ви давно запланували разом із друзями та почнете реалізовувати у ці дні.

ДІВА

Діва
Діва

Дівам відкривається чимало цікавих можливостей у професійній діяльності. Якщо в ці дні вам випаде шанс зустрітися з керівництвом, то ймовірно, що результатом цього спілкування стане збільшення зарплати та подяка за працю. Це чергове свідчення того, що довіра начальства до вас зміцнюється з кожною хвилиною спільної роботи.

ТЕРЕЗИ

Терези
Терези

Ви маєте гарний тиждень для дружнього спілкування та участі у всіляких святах та урочистості. Вам вдасться зміцнити свій авторитет у колі близьких та друзів. Цей тиждень обіцяє бути у вас досить насиченим веселими подіями - святами та зустрічами з друзями, так що приготуйтеся почути чимало компліментів на свою адресу.

СКОРПІОН

Скорпіон
Скорпіон

Зможуть успішно реалізувати власні плани, якщо не будуть відволікатися на дрібниці, а зосередяться на виконанні завдань. Вам слід покладатися на досвід близьких людей, вони дадуть цінну пораду, яка допоможе досягти задуманого. Тиждень добре підійде для дружнього спілкування та обмірковування спільних з друзями ідей на майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець
Стрілець

Представником знаку вдасться легко встановити ділові контакти і налагодити корисні зв'язки. Ваша природна чарівність допоможе привернути до себе потрібних людей, завдяки яким ваші справи підуть у гору. Це може виявитися у підвищенні по службі, заохоченні з боку начальства або появі можливості для зростання вашого авторитету.

КОЗЕРІГ

Козеріг
Козеріг

А от люди, народжені під цим знаком, зможуть зробити навіть більше, ніж вони собі запланували на майбутній період. Такий продуктивний час бажано витрачати саме на важливі справи, а не розпорошуватися через дрібниці. Непоганою ідеєю зараз може виявитися ваше бажання дещо змінити імідж – не бійтеся експериментувати, нове у зовнішньому вигляді піде вам на користь.

ВОДОЛІЙ

Водолій
Водолій

Успіх супроводжуватиметься у фінансових справах. Вам варто задуматися про початок реалізації давно виношуваних ідей і планів - зараз вони можуть виявитися затребуваними і принести вам непоганий дохід. Ближче до кінця тижня вірогідні радісні зустрічі зі старими приятелями та налагодження нових дружніх чи партнерських стосунків.

РИБИ

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Рибам варто бути розумними та економними у фінансових справах. В умовах глобальної кризи слід навчитися зіставляти свої бажання та наявні можливості. Без зайвої потреби краще не заглядати в магазини, покупки можуть виявитися дуже невдалими, а витрачені на них кошти не виправдають себе, і це лише зіпсує вам настрій.