Алекс Топольський із шоу "Холостяк-12 не посоромився вийти майже в трусах, фанатки оцінили "вужика": "Літав у хмарі дофаміну"

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Головним героєм 12-го сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський. І вже 30 вересня українці нарешті дочекаються його дебюту як головний герой найромантичнішого проєкту. Зараз і сам Топольський знову повернувся у межі інтересів цікавих громадян нашої країни, які на повну силу шерстять його соцмережі. Втім, і сам Алекс не проти такої уваги. Алекс постав перед українцями у шортах з написом "Man" (чоловік) і без майки. На задньому фоні видно, що він знаходиться в спортзалі.

У Дагестані протести набирають обертів, жінки відбили першого затриманого призовника, лунають постріли

Дагестан, протести. Фото: скриншот з відео
Дагестан, протести. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У Махачкалі продовжуються акції протесту проти мобілізації та відправки чоловіків на війну в Україну. Обурені дагестанці не бажають перетворювати все чоловіче населення на гарматне м'ясо. Також чути, як поліція почала стріляти. Повідомляють, що якщо поліція буде стріляти у жінок, протестні настрої можуть зрости. У місцевих пабліках повідомляють, що на мітингу в Махачкалі використовували шокери та перцівки, затримували хлопців, когось відбивали, одному хлопцеві порвали футболку.

Українців позбавлятимуть субсидій: у Мінсоцполітики розповіли, хто у зоні ризику

Призначення субсидії. Фото: скрін youtube
Призначення субсидії. Фото: скрін youtube

В уряді пообіцяли, що субсидії у новому опалювальному сезоні отримають усі, хто їх потребує, але водночас деяких громадян можуть позбавити допомоги. Міністр заявила, що на субсидії для українців на цей рік виділено 37,9 мільярда гривень, яких має вистачити для надання підтримки населення в опалювальному сезоні 2022-2023 років. Втім, отримавши житлову субсидію, українці можуть легко залишитись без неї.

Оля Полякова взяла соціальні виплати для біженців, щоб купити їжу та одяг: "Ботокс на них підколоти неможливо"

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Королева ночі" зізналася, що після туру Америкою була дуже втомленою. Тому після повернення до рідної України зіркова блондинка відразу побігла поповне бюджет країни за рахунок капітальних вкладень у б'юті-індустрію. Полякова не лише вколола ботокс, а й зробила апаратну процедуру одразу перед зйомками. Співачка зазначає, що в Європі нікчемні майстри. І хоча вона вдячна, що вони приймають наших жінок, але за їхню роботу у сфері краса вона повідривала би їм руки.

Безштанна алкогвардія: у мережі показали, які "воїни" їдуть в Україну гинути за путіна

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Кілька днів тому на росії було оголошено так звану часткову мобілізацію, в рамках якої в Кремлі пообіцяли призвати 300 тисяч людей, але тільки тих, хто вже служив і має досвід. За фактом як "м'ясо" на фронт забирають усіх поспіль, навіть намагаються тих, хто вже помер. Так, у мережі з'явилося показове відео того, які "славні воїни" їдуть воювати за путіна. У центрі кадру три бійці алкофронту, які вже ледве тримаються на ногах і намагаються щось обговорювати. Незабаром з кущів виходить їхній колега зі спущеними штанами, ймовірно, навіть не помічаючи, що не все гаразд з "екіпіруванням".