Часом здається, що росіянам нас уже нічим не здивувати, проте вони чудово справляються з цим завданням. Наразі скаржаться на зґвалтування кадировцями.

У мережі з'явився документ, у якому родичі мобілізованих громадян так званої "ДНР" звертаються до Дениса Пушиліна.

Справа в тому, що кадировці приїхали не лише для того, щоби розпочати геноцид українців. Вони також розважаються на цих територіях. Загін Рамзана Кадирова ґвалтує чоловіків біля республік, і це вигадка.

Денис Пушилін. Фото: скрін youtube
Денис Пушилін. Фото: скрін youtube

"На бойових позиціях наші рідні та близькі зазнають знущань і принижень з боку військових Чеченської республіки, які беруть участь у спеціальній військовій операції у складі Збройних сил Російської Федерації. Двоє військовослужбовців Народної міліції ДНР, які були мобілізовані та працювали до мобілізації у міській адміністрації, очах своїх товаришів по службі були зґвалтовані" - сказано в документі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Очевидно, трапляється це вже не вперше, і родичі постраждалих вирішили розпочати боротьбу з цим. Вони подали звернення до голови так званої республіки Дениса Пушиліна, щоб той негайно розібрався.

Звернення до глави "ДНР", фото: вільне джерело
Звернення до глави "ДНР", фото: вільне джерело

Тепер ми можемо побачити, що вони ведуть не тільки ідеологію геноциду, але й граються у вільний час між зйомками роликів у TikTok.

Звернення до глави "ДНР", фото: вільне джерело
Звернення до глави "ДНР", фото: вільне джерело

"Вісім років ми жили під обстрілами українських націоналістів і дочекалися приходу чеченців, які гвалтують наших чоловіків! Військове командування не бажає вступати в конфронтацію підлеглими Рамзана Кадирова і всіляко намагається приховати цей факт" - продовжують родичі.

Нагадаємо, що у махачкалі почали зводити барикади, а мобілізацію визнали геноцидом народів Дагестану .

Раніше повідомлялося, що диктатор путін все ще не готовий застосовувати ядерну зброю і намагається затягнути війну .

Також, бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян