Синоптикиня Наталка Діденко зауважує, що якраз прийшов час туманів, тому потрібно враховувати це при плануванні поїздок, зокрема.

Про це йдеться у новому пості на особистій сторінці синоптикині у соцмережі Фейсбук. Вона також дала прогноз погоди на 28 вересня для всіх областей України.

"Пішли типові представники сезону - тумани. Що таке туман, що таке серпанок? Туман - скупчення продуктів конденсації водяної пари, видимість знижується від 1000 м і далі вниз. Водіям може бути дуже небезпечним, а при штилі - алергікам та людям із бронхо-легеневими недугами. Обережно! Але красиво, особливо коли ще є листя й травичка.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Згідно з прогнозом Наталки Діденко, у середу, 27 вересня, в Україні місцями тумани, особливо вночі та вранці. Вона пояснює, що серпанок - це красивий слабкий туман, видимістю до 1000 метрів, а все, що нижче 1000 м називають туманом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Стосовно опадів, то за словами Наталки Діденко, дощі в середу періодично випадатимуть скрізь, лише майже не зачеплять північний схід. Температура повітря 28-го вересня обіцяє бути досить комфортною. Очікується, що протягом дня +13+17 градусів, на півдні +19+24 градуси.

Туман, abetka babycard
Туман, abetka babycard

У Києві завтра очікується хмарна волога погода з дощем більш ймовірним ввечері. Максимально до +17 градусів. Найближчими днями потепліє, але не без дощів та туманів.

"Нормальна синоптична осінь, за букварем - вогкість, тумани, віруси, красивий кленовий листочок на дощовій шибці. Стежити уважно за своїм здоров'ям, свіжими прогнозами погоди і допомагати скромними та потужними, в кого як, усіма можливими способами рідній країні.", - додає вона. Наталка Діденко

Нагадаємо, про салати восени можна й не думати: цінники на огірки й помідори знову змінилися

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз