Зовсім нещодавно українці отримали чергові квитанції за кімнату і багато хто цілком імовірно був здивований.

Справа в тому, що в оплаті були проставлені зовсім не ті дані, які подавали споживачі і це могло ввести українців в оману. Зараз же всі отримали пояснення тому, чому вони отримали суми у платіжках, які розраховані зовсім не за тими показаннями, які вони подавали.

показання лічильника
показання лічильника

Про це повідомляє пресслужба компанії 104.ua.

"Нафтогаз або інший постачальник газу щомісяця нараховують вам плату за споживання газу на підставі показань лічильника, які ви передаєте вашій газорозподільній компанії. Щоб нарахування були правильними, намагайтеся передавати показання лічильника газорозподільної компанії у перші три дні місяця" , - йдеться у компанії.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також у повідомленні додали, що показання лічильника подаються з 1 по 5 число кожного місяця. Показники лічильника, які фіксуються після 5 числа, постачальник не враховує при нарахуванні за спожитий газ. Тому ви отримуєте рахунки із сумами, які часто не відповідають споживанню.

Зазначається, що передавати показання можна, використовуючи 104.ua:

  1. Особистий кабінет -https://cutt.ly/iO9ZpbQ
  2. Мобільний додаток:
  1. SMS на короткий номер 7104

Нагадаємо, що в "Нафтогазі" дали пораду українцям , як вигідніше споживати газ і платити менше.

Раніше ми повідомляли, що українцям піднімуть непрямі субсидії на газ: у "Нафтогазі" розкрили подробиці.