Букінгемський палац представив новий портрет короля Чарльза III, Камілли Паркер Боулз, принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Дві пари сфотографувалися 18 вересня, напередодні похорону королеви Єлизавети II.

Портрет, яким королівська родина поділилася у соціальних мережах у суботу ввечері, був зроблений фотографом Getty Крісом Джексоном

40-річна Кейт Міддлтон, приголомшила у облягаючій чорній сукні з довгим рукавом, яку вона поєднувала з прозорими чорними колготками та чорними туфлями-човниками. Принцеса Уельська завершила свій образ, поклавши волосся в невимушені локони.

Принц Вільям, якому теж 40 років, виглядав елегантно у класичному костюмі, коли він стояв поряд зі своїм 73-річним батьком, який був одягнений майже у такий самий костюм.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

75-річна королева-консорт Камілла також одягла чорне, вибравши стильну сукню з вишитими деталями навколо вирізу.

Декілька світових лідерів, включаючи президента Байдена, хоч і не були на фото, також були присутні в Букінгемському палаці на прийомі перед похороном, де було зроблено знімок.

Однак на сімейній фотографії помітно були відсутні принц Гаррі та Меган Маркл, які возз'єдналися з королівською родиною після того, як королева померла 8 вересня у віці 96 років.

Після її державного похорону 19 вересня найдовше правлячий монарх у британській історії був похований у Меморіальній каплиці короля Георга VI у Віндзорському замку, поряд з її покійним чоловіком, принцом Філіпом.

Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео
Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео

Нагадаємо, що принц Гаррі полив королеву-консорту Англії Каміллу помиями, біограф видала сенсацію.

Раніше ми повідомляли, що король Чарльз III роз'їхався з королевою-консортом Каміллою після смерті Єлизавети II.