Лукашенко офіційно визнав участь Білорусі у війні проти України, до Гааги поїде з путіним

На восьмий місяць війни самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив відверто заявити про участь країни у війні в Україні. Проте, він все ще має своє бачення ситуації. За словами Олександра Лукашенка, Білорусь бере участь у війні проти України, проте бере участь не безпосередньо.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Росіяни вже не зможуть ніколи завдати масованого удару по Україні: "Вони бісятся"

Стало відомо про те, чи росіяни зможуть ракетами масовано обстріляти критичну інфраструктуру України. Що про це треба знати.На цю тему вирішив висловитись популярний військовий експерт Олег Жданов. На його думку росіянам не вдасться завдати масованого ракетного удару по важливих об'єктах інфраструктури України, і на це є низка причин.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо

В Україні планується стрімке зростання цін на бензин. Чого чекати водіям від цінників на паливо, і чи чекати на тренд на зниження. Про це повідомив член Комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКГ Сергій Нагорняк.За словами експертів, зараз на національному ринку постачання нафти загострилася конкуренція, а ось українські АЗС почали перехоплювати клієнтів.

Ціни на бензин, Мінекономіки
Ціни на бензин, Мінекономіки

Як правильно підготувати квітник до зими: основні правила і секрети

Восени слід правильно підготувати квітник до зими, щоб навесні він вас потішив пишним буянням. Передусім слід видалити залишки засохлих стебел і майже зів'ялих однорічників. Багаторічники слід обрізати, якщо не зробили цього у вересні. Квіти, які саме зараз цвітуть, залиште насамкінець.

Троянди. Фото: youtube
Троянди. Фото: youtube

Житній хліб може зникнути з полиць магазинів: аграрії повідомили сумні новини

Аграрії відмовляються засівати жито та ячмінь, щоб скоротити збитки. Генеральний директор HarvEast Holding Дмитро Скорняков зазначає, що збиткові культури такі як ячмінь та жито наступного року засівати не будуть.

Хліб. Фото: скриншот з відео
Хліб. Фото: скриншот з відео

Російський генерал посварився з Кадировим: шукають винних та гризуться між собою

У Росії продовжує відбуватися розкол через війну в Україні. Політичні еліти продовжують публічно один одного ганити через провали окупантів. Цього разу суперечка відбулася між головою Чечні та генералом-полковником Лапіним.

Рамзан Кадиров, скріншот: YouTube
Рамзан Кадиров, скріншот: YouTube