ЗСУ офіційно розпочали деокупацію Луганської області, міста повертаються додому - Сергій Гайдай

Збройні сили України продовжують успішний контрнаступ, і вже почали виганяти росіян з Луганської області. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму новому відеозверненні. Ще кілька місяців тому росіяни раділи тому факту, що їм вдалося вийти на адміністративні кордони цієї області, і тут українські захисники вирішили їх розчарувати.

Сергей Гайдай, фото: Telegram
Сергей Гайдай, фото: Telegram

Хто з жінок будуть зобов'язані ставати на військовий облік: чергові нововведення від нардепів

Військовий облік для жінок буде обов'язковим, але тільки для однієї галузі. У Верховній Раді досі точаться дискусії про військовий облік для жінок. Стало відомо, які з жіночих професій стануть обов'язковими для обліку. Фахівців цієї професії будуть ставити на військовий облік у обов'язковому порядку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Затримка пенсій та соцвиплат: у Мінсоцполітики попередили про можливі "перебої" у нарахуванні виплат

Пенсії та соціальні виплати намагаються нараховувати українцям вчасно, проте не виключається ймовірність того, що може виникнути затримка з виплатами. Ситуацію прояснила голова Міністерства соціальної політики Оксана Жолнович.

Пенсійний стаж, скріншот з відео
Пенсійний стаж, скріншот з відео

На росії вирішили мобілізувати навіть сліпих

У Росії триває могилізація, і справи вони настільки погано складаються, що відправляють війну всіх поспіль. Навіть із найсерйознішими проблемами зі здоров'я. У мережі з'явилася історія 34-річного Дмитра Клюквіна. Він дайвер, парашутист, призер змагань із самбо, майстер спорту з футболу, і ось тепер він отримав повістку на мобілізацію.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

путін розпочав підготовку до свого ювілею, який може дорого обійтися Україні: чого чекати від 7 жовтня

Невдовзі божевільному диктатору путіну виповниться 70 років. Саме тому п'ятниця, 7 жовтня, стане ще однією так званою "сакральною датою", і небезпека збільшиться.На цю тему висловився військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. Саме тому значно може зрости загроза обстрілів цього тижня по всій країні, такий диктатор хоче зробити собі подарунок. А враховуючи той факт, що це ще й ювілей, може він "відігратися" щодо цивільної та критичної інфраструктури.

Володимир Путін
Володимир Путін