Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив знову порушити тему знесення пам'ятника Катерині Другій в Одесі. Питання, яке не дає спокою багатьом українцям останні роки.

Про це він висловився під час свого великого інтерв'ю для 24 каналу, де він встиг обговорити багато важливих питань.

Справа в тому, що під час свого божевільного мовлення, яке він приурочив "анексії українських територій", диктатор путін знову згадав про Катерину Другу та Потьомкіна. На його думку, там, де вони були, все це російська земля, в тому числі це стосується й самої пам'ятки.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Співробітник ОПУ вирішив зазначити, що питання цього монумента тимчасове, і досить скоро воно пропаде з порядку денного, адже українці все ж таки досягнуть свого, і воно зникне вкрай швидко.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Людей із проукраїнською позицією сьогодні там у рази більше, ніж було ще до 24 лютого, тож сумнівів навіть не залишається у тому, що пам'ятник треба знести.

"Коли тебе бомбять, ти починаєш свідоміше ставитися до того, що відбувається навколо", - зазначає Михайло Подоляк.

Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media
Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: suspilne.media

Також не обійшлося і без порад для кривавого диктатора путіна. В Офісі президента України йому порадили якнайшвидше почати писати книгу з того, як він бачить сучасну історію, як це робив свого часу Сталін.

Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: prostir.co.ua
Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: prostir.co.ua

"Все, що він (Путін – ред.) говорить у публічному просторі, не має нічого, крім однієї емоції. Ненависть до свободи як концепції, до демократії, до Західного світу. Він вигадує конструкції, що однополярного світу не буде, а ми тут такі міцні, що створимо нові центри. Він просто продає свою емоцію, за яку велику кількість людей платить життям", – наголосив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що США вдарять по Росії у відповідь на застосування ядерної зброї: Зеленський заочно "поховав" диктатора

Раніше повідомлялося, що вперше з часів Карибської кризи: Байден серйозно побоюється ядерного удару Путіна .

Також, українські військові просто сміються з планів путіна: це визнали аналітики та експерти