Хліб, м'ясо та молочка: в Україні прогнозують стрибок цін на основні продукти

В Україні прогнозують зростання цін на низку основних продуктів харчування, насамперед це хліб, м'ясо та молочка. Найближчим часом на українців чекає новий стрибок цін на основні продукти, а причиною тому підвищення цін на газ для промислових підприємств.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" стала пропагандисткою Сімоньян із перекошеним ротом: "Треба закінчувати брехати"

Ірина Сопонару на мить перетворилася на Симоньян, щоб висміяти її недавні "потуги" заговорити про правду, яка в Росії не має жодної ваги. Пропагандистка, яка у лютому говорила, що росія переможе Україну "за два дні", днями заявила, що "треба закінчувати брехати".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Володимир Зеленський готовий скасувати строкову службу в армії: пощастить не завжди

Ворог нічого не може зробити на полі бою, тому обстрілює цивільні об'єкти, включаючи будинки з мирними мешканцями, та критичну інфраструктуру. А зараз стало відомо, що президент України Володимир Зеленський зареєстрував законопроект про відміну призову на термінову службу.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот з відео
Володимир Зеленський. Фото: скриншот з відео

Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було"

Відома українська артистка Надя Дорофєєва вирішила повернутися до будинку, де проживала з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом до війни. Це було дуже складно зробити, адже останній рік багато чого змінив у її житті.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Лукашенку відкрито загрожують Україні війною, готові заступитися за приниженого шляху

У Білорусі вперше заявили про свою готовність розгорнути свої війська для того, щоб допомогти росіянам у війні проти України. Про це повідомив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін.

"Не можна виключити появи реальної загрози розпалювання у Білорусі внутрішнього конфлікту з подальшим зовнішнім втручанням у його вирішення з боку Заходу, з території Польщі, Литви, Латвії та України", - заявив міністр.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео