Деякі українці отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 3 тисячі гривень. Про те, які категорії громадян можуть розраховувати на виплати, розповіла директор департаменту соціального захисту населення Полтавської обласної військової адміністрації Людмила Корнієнко на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Члени сімей українських захисників, які загинули чи померли, отримають одноразову допомогу у розмірі 3 тисяч гривень до Дня захисників та захисниць України.

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

"Крім діючих державних соціальних гарантій, що передбачають здійснення виплат, надання пільг та компенсацій, у рамках Комплексної програми соцзахисту щорічно до 14 жовтня - Дня Захисників та Захисниць України з обласного бюджету запроваджено виплату разової адресної допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисників України до розмірі 3 тисячі гривень на кожного члена сім'ї", - йдеться в повідомленні.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наголошується, що з 7 жовтня виплати почнуть перераховувати на рахунки, відкриті в уповноваженому банку, а з 10 жовтня доставка допомоги здійснюватиметься через "Укрпошту" за місцем проживання.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям з 1 листопада світять додаткові 2200 гривень та гуманітарна допомога: у Мінінтеграції розповіли, кому це дістанеться.

Також наш портал інформував, що українців позбавлятимуть субсидій: у Мінсоцполітики розповіли, хто в зоні ризику.

Крім того, ми писали, українцям запропонували накопичити на старість, щоб отримати "плюс" до пенсії: у Раді підготували новацію із січня.