Зірка "Євробачення" Руслана спалахнула гордістю за самовідданих українців: "Безпрецедентна людяність"

Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/
Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко показала, як власними силами допомагає рідній країні у боротьбі за свободу, на яку покусилися російські окупанти. Руслана Лижичко зізналася, що для неї велику цінність мають моменти зустрічі з українцями, які тікали від війни за кордон. Однак їй важко бачити на своїх концертах очі людей, сповнені болем та щастям одночасно.

Скажімо оселедцю під шубою "так": Новус і Варус значно знизили ціни на рибу, а ось Ашан поки не поспішає

Новус, фото з вільних джерел
Новус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Усі знають, що для нормального функціонування людського організму потрібні м'ясо та риба в раціоні. Але не кожен українець дотримується цього правила. А тепер це й зовсім стало важко, адже ціни на рибну та мчісну продукцію підскочили так само, як і на все інше. Чи може залишилося щось, що буде по кишені звичайним українцям? З цим питанням допоможуть розібратися супермаркети, які зовсім недавно оновили ціни на рибу. До чого варто бути готовим українцям при складанні списку продуктів та походу до магазину?

Путінські мобіки зникають після перетину українського кордону

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Проблеми росіян не закінчуються протягом останніх восьми місяців, і з кожним днем ​​їхнє хитке становище лише посилюється. Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів. Близько місяця тому там було оголошено часткову мобілізацію, яка призвела до панічних настроїв серед народу. Одні почали втікати з країни, інші замість того, щоб вийти на мітинг і спробувати повалити диктатора, слухняно вирушили на фронт.

Палає Кримський міст

Палає Кримський міст
Палає Кримський міст

Суботній ранок у Криму почався з дуже масштабної бавовни – горить та палає дітище скаженого диктатора Кримський міст. Пам'ятник окупації вибухнув близько шостої ранку. Дим і вогонь зараз видно з житлових будинків. Спочатку були здогадки, що міст прийняв ракетний удар чи щось схоже. Але потім пропагандисти заявили про вибух цистерни у товарному потязі. Наразі про причини вибуху не повідомляється, але масштаби руйнування дуже великі.

Оля Полякова отримала хворобу багатьох молодих дівчат, Єфросиніна вважає, що це не норма: "Йду і вириваю"

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Оля Полякова та Маша Єфросиніна створили традицію, в якій вони влаштовують затишний дівич-вечір за душевними розмовами на важливі теми. Назва цим вечорам – "Дорослі дівчатка". Одного разу Маша розповіла про те, що страждала на булімію. У відповідь на це вирішила зізнатися і сама Полякова.