Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко показала, як власними силами допомагає рідній країні у боротьбі за свободу, на яку покусилися російські окупанти.

Руслана Лижичко зізналася, що для неї велику цінність мають моменти зустрічі з українцями, які тікали від війни за кордон. Однак їй важко бачити на своїх концертах очі людей, сповнені болем та щастям одночасно.

Скріншот із Instagram, Руслана Лижичко
Скріншот із Instagram, Руслана Лижичко

"У такі моменти мені хочеться підбігти, кожного обійняти, пригорнути, сказати слова підтримки. Найбільше мені хочеться полегшити перебування цих людей на чужині, дати рідну емоцію, якої їм так бракує, будучи далеко від дому" - написала Руслана.

Артистка зауважила, що українці буквально рахують хвилини до повернення додому, поки інші люди прагнуть облаштуватися та осісти у безпечному місці. Також вона наголосила, що багато хто зайнявся волонтерством і повністю віддає себе, незважаючи на те, що самі часто позбавлені базових умов та засобів до існування.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Українці готові віддати останнє, щоби допомогти нашим передовій і всім постраждалим. Це безпрецедентна людяність. Я пишаюся українцями. Я пишаюся нами", - заявила Лижичко.

Раніше ми писали про те, що співачка Руслана Лижичко показала, куди її "занесло" заради допомоги ЗСУ: "Це не жарт, насправді"

Як повідомляв Знай.ua, переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко заверещала від адреналіну в тунелі метро: "Відправили боєприпаси з нашого серця"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Євробачення" Руслана Лижичко нагадала про протести в країнах Балтії: "Майже 2 мільйони людей"