Настя Каменських зробила це 3 рази завдяки іншому чоловікові: "Для мене честь"

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських якось натякала, що нікого не хоче бачити коло, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном. Наразі виконавиця розповіла про те, що встигла зробити протягом трьох разів від початку війни. Це стосується надважливої ​​міжнародної події, де Настя заспівала свої пісні з користю.

Українці можуть отримати до 33 тисяч гривень допомоги: як "потішити" свій гаманець не виходячи з дому

Соцдопомога. Фото: скриншот з відео
Соцдопомога. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виплати для українців допомагають багатьом триматися на плаву, адже зростання цін обмежило бюджети багатьох сімей. Звичайно, тепер те, що було доступне раніше, тепер стало розкішшю, адже навіть ті ж курячі яйця подорожчали і обійдуться звичайному українцю у понад 50 гривень за десяток. А незабаром починається опалювальний сезон, який теж сильно вдарить по наших гаманцях. Наразі українці можуть отримати кілька видів різних виплат. Як отримати від 2 200 до 33 300 гривень?

Стрєлков-гіркін, скабєєва та симоньян: як відреагували головні пропагандисти на палаючий міст в Криму

Кримський міст палає. Фото: скриншот з відео
Кримський міст палає. Фото: скриншот з відео

Пропагандисти на росії прокинулись і також прокоментували підрив кримського мосту. Пропагандист та терорист стрєлков-гіркін назвав палаючий кримський міст найкращим привітанням путіну від "київських партнерів". Він також зазначив, що "вангував" щодо того, що з Криму треба забиратися. Пропагандистка скабєєва написала, що дивиться та не вірить своїм очам.

Лукашенківський режим офіційно звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі

лукашенко. Фото: скріншот Youtube
лукашенко. Фото: скріншот Youtube

Диктаторський режим вусатого фюрера продовжує відпрацьовувати свою маячню про підготовку удару України по Білорусі. Тепер не тільки з вуст самого Лукашенка, а й на офіційному рівні. Так, Білорусь офіційно звинуватила Україну у підготовці удару. Нещодавно МЗС білорусі вручило українському послові Ігорю Кизиму дипломатичну ноту де запевняє, що Київ нібито планує завдати удару по території білорусі.

Олег Винник заходився закочувати рукави під "виття" своїх вовчиць: "Дивлячись у минуле - знімаю капелюх"

Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk
Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk

Відомий український співак та кумир зграї закоханих у нього "вовчиць" Олег Винник раніше часто радував шанувальників яскравими публікаціями зі свого життя в соцмережі Instagram. Проте після того, як в Україні почалася повномасштабна війна, народний улюбленець кудись зник. Хтось говорив, що втік, а хтось, що лікується. Одне варто визнати – фанаток у Винника через це точно поменшало.

Перехід на зимовий час у 2022 році: українцям сказали, як не загробити організм при переведенні годинника, потрібно 2 тижні

Переведення годиннка, фото: Знай.ua
Переведення годиннка, фото: Знай.ua

Українцям варто підготуватися до змін, які відбудуться наприкінці жовтня. Справа в тому, що в ніч з 29 на 30 жовтня, о 4-й годині ранку, країна перейде на зимовий час. Відомо, що стрілки годинника потрібно буде перевести на годину назад. З переведенням стрілок годинника змінюється звичний ритм життя. Незважаючи на те, що зимовий перехід людський організм приймає простіше, ніж літній (адже влітку у нас відбирають цілу годину сну), люди все одно відчувають занепад сил, нездужання та підвищену дратівливість.