Неадекватних представників Росії дуже багато, і на жаль, частина з них продовжує спокійно подорожувати та розносити "російський світ" по всьому світу. На цей раз саме такий випадок.

Черговий терористичний заклик жінка з нікнеймом Alena Dirksen опублікувала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Справа в тому, що росіянка, яка зараз перебуває в німецькому місті Дрезден, закликала диктатора путіна відправити туди кілька ракет. В усьому винен мітинг на підтримку України, який вона вважає зайвим та фейковим.

На опублікованих кадрах видно групу людей із українськими прапорами, які вийшли на вулиці Дрездена задля того, щоб привернути увагу всього світу на масований удар по всій Україні 10 жовтня. Росіянка вкрай обурена такою ініціативою, але зовсім не збентежив її вчинок путіна.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

"Володимир Володимирович, їм сьогодні мало було. Ось, тут у нас у Дрездені теж можна один раз еб*нути гарненько", - заявила росіянка.

Встановити особу її вдалося вкрай швидко, і вона вже почала скаржитися на погрози, які отримує у соціальній мережі Instagram. Страждає і ресторанний бізнес, яким вона володіє у Німеччині, оскільки люди почали масово ставити йому низький рейтинг.

Проте вона запевняє, що "антиреклама - теж реклама" і закликала "продовжувати так само". Цей народ непоправний.

Примітно, що це не єдиний подібний скандал, адже росіян у Європі та по всьому світу дуже багато, і вони намагаються постійно принести в цивілізовані країни свій "російський світ".

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube
Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

Нагадаємо, що путін у паніці: Москва оточена, перевіряють все живе, військових затримують

Раніше повідомлялося, що у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося

Також, паніка, хаос та розпач: що відбувається у Криму після вибуху на Кримському мості