Українка поскаржилася на ПриватБанк через те, що всі її рахунки раптово заблокували і вона залишилася без засобів до існування. Про це жінка розповіла у своєму відгуку, який залишила на порталі "Мінфін".

Українка розповіла, що її рахунки раптово виявилися заблокованими – ПриватБанк в односторонньому порядку розірвав договір. Звернувшись за роз'ясненням до фінустанови, їй пояснили, що банк надсилав їй листа напередодні за місцем реєстрації, яким виявився окупований Маріуполь. Жінка обурилася, адже вже давно виїхала за кордон і не проживає у місті, яке тимчасово контролюють загарбники.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Сьогодні вранці як грім серед ясного неба отримую повідомлення від ПриватБанку, що банк розриває в односторонньому порядку зі мною договір, тому що я виїхала з дитиною за кордон додзвонитися до банку не так просто... чекайте... лист за місцем реєстрації з попередженням про розрив, на запитання "куди?" була відповідь "туди де ви прописані, до Маріуполя"", - розповіла клієнтка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін minfin
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ПриватБанку запропонували клієнтці приїхати до України, аби розібратися у ситуації. Втім, жінка наголосила, що через блокування рахунку виявилася без грошей не те що на дорогу, а навіть для існування в іншій країні.

"Короче нічого виразного я так і не почула, було запропоновано приїхати в Україну і відвідати відділення або почати може що підкажуть. Гроші заблоковані, перебуваю за кордоном без коштів для існування і тим більше для приїзду в країну. Ось такий непередбачуваний і ненадійний банк ", - обурилася українка.

Раніше портал Знай повідомляв, що українець втратив круглу суму через неполадку в банкоматі ПриватБанку: у банку всі заперечують.

Також наш портал інформував, що українець поскаржився на Monobank через 4 роки довірчих відносин: посеред ночі почали пропадати гроші.

Крім того, ми писали, ПриватБанк запустив сервіс, на який довго чекали.