Росія – «наддержава», це знають давно всі і навіть не приховують цього факту. Однак часом вони намагаються перевершити самого себе по тупості.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації.

Справа в тому, що вже майже місяць триває там часткова мобілізація, і путін шукають добровольців, які згодні загинути в Україні через його амбіції.

Мабуть, він очікував, що таких осіб буде набагато більше, і тому вирішив насильно всіх запихати на війну.

Повiстка у Росії, фото: Mash
Повiстка у Росії, фото: Mash

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ось, наприклад, ряду чоловіків видали повістки з відеодзвінка в WhatsApp. Навіть незважаючи на те, що це незаконно, і такі дзвінки можна ігнорувати, Кремль все ще сподівається на дурість та відчай людей.

Першим "щасливим" власником такого квитка по мережі став 29-річний чоловік із Москви. Він успішно ховався від військкомату вдома, і начебто виходило успішно.

Однак, від інтернету не втечеш, і тут на нього чекала невдача. Одного разу він за своєю необережністю відповів на телефонний дзвінок у WhatsApp, і відвернутися вже було неможливо.

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

Виявилося, що на іншому боці телефонної трубки був дільничний поліцейський, який і вручив молодій людині повістку з відеозв'язку. Тепер, мабуть, йому доведеться їхати в Україну і воювати, якщо він все ж таки не спробує оскаржити таке вручення повістки через суд.

Чергове дно пробите, і путін ще раз довів, що його мета - геноцид власного народу. Він ніби робить все можливе для того, щоб Росія якнайшвидше розпалася.

Мобілізовані на рф. Фото: скриншот youtube
Мобілізовані на рф. Фото: скриншот youtube

Нагадаємо, що Джо Байден назвав путіна "раціональним гравцем", але зустрічатися з ним більше не планує

Раніше повідомлялося, що путін готується віддати українцям Крим за допомогою "секретного опитування" серед росіян.

Також росія вивозить з Білорусі боєприпаси та техніку: Лукашенко піде воювати картоплею, як зважиться напасти