Вершкове масло сягає 70 грн, а копчена ковбаса подорожчала ще на 75: актуальні ціни в супермаркетах

Начебто нещодавно виходили після закупівлі з однією сумою в чеку, а вже сьогодні вона кардинально відрізняється у бік. На жаль, такі реалії війни та ціни продовжують зростати. Тепер це стало помітно на прикладі сиру, вершкового масла та ковбасних виробів. Станом на 15 жовтня, середні ціни на вершкове масло та сир підвищилися.

Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua
Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua

Наталія Могилевська намагалася збити дрон-камікадзе якраз над своїм будинком: "Було дуже страшно"

Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська не лише дізналася про нову атаку окупантів на Київ із новин, а й бачила все на власні очі. Артистка заявила, що над її домом пролітав дрон-камікадзе та показала моторошне відео, де його чітко видно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

На Росії військовий літак впав на житлові будинки: горить-палає, почалася детонація боєзапасу

Російський літак СУ-34 впав на голови росіян, які нічого не підозрювали у вечірній час. Пригода сталася у місті Єйськ, що у Краснодарському краї. Як повідомляється, пілот встиг катапультуватися, направивши літак на будинки. У мережі вже встигли пожартувати, що літаком керував голова ГУР України Кирило Буданов.

російський військовий літак впав на житлові будинки
російський військовий літак впав на житлові будинки

Віталій Козловський нарешті показав свою особливу: "Вона відродила мою віру в себе"

Відомий український виконавець Віталій Козловський частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі. Рік тому чоловік став володарем гарної статуетки "Червона рута", яка не є звичайною нагородою, за його словами. Вона не тішить його марнославство і є символом любові до його фанатів.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста

Практично з дитинства ми чуємо "страшилки" про те, що діти, дружини чи онуки виплачують борги за своїх померлих родичів. Така доля безперечно лякає, але чи правда те, що люди повинні виплачувати кредити за своїх членів сім'ї, які покинули цю землю зарано? За словами експерта, борги справді входять до складу спадщини, але лише ті, які не пов'язані з особою померлого. Тобто іпотечний кредит можна залишити спадкоємцям, а сплату аліментів – ні.

Кредит у банку, кадр з відео
Кредит у банку, кадр з відео