Через непідйомні ціни на паливо володіти автомобілем в Україні стає невигідно, навіть установка на автомобіль ГБО не врятує ситуацію, адже ціни на автогаз стрімко зростають. Так, дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи А-95 показують, як змінилися цінники на скраплений газ.

За період з 14 по 17 жовтня середня роздрібна ціна на скраплений газ у мережах АЗС піднялася на 34 копійки – до 27,19 гривні за один літр. На деяких заправках цінники на цей вид палива перевищили позначку 28 гривень за літр.

Автогаз, скріншот: YouTube
Автогаз, скріншот: YouTube

Так, у мережах АЗС VostokGaz та ZOG автомобільний газ злетів у ціні на 7- та 64 копійки відповідно і продається по 27,96 та 28,40 гривні за один літр. Мережа Авантаж 7 підняла ціни на скраплений газ на 20 копійок – до 25,45 гривні за один літр.

Істотний стрибок цін на автогаз зафіксовано і в консолідованій мережі "Привату" - на 54-64 копійки. На цих станціях цінники становлять від 26,70 до 27,86 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua
Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua

Інші мережі АЗС, такі як KLO, "БРСМ-Нафта", ОККО, WOG, SOCAR, Shell та інші також підняли ціни на автогаз у діапазоні від 20 до 45 копійок за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.