ПриватБанк вирішив полегшити життя деяким клієнтам та запустив нову послугу у мобільному додатку. Подробиці розкрили на офіційній сторінці банку у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк вирішив порадувати деяких клієнтів, а точніше, підприємців новою послугою в мобільному банкінгу. Так, у Приват24 з'явилася можливість сплачувати податки.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

"Тепер підприємці можуть сплачувати податки у Приват24 для фізичних осіб. У додаток додали новий функціонал – сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Така можливість з'явилася для всіх клієнтів ФОП у оновленій версії Приват24", - йдеться у повідомленні.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Для створення бюджетних платежів у Приват24 потрібно зайти в меню "Бізнес" - "Платіж до бюджету", вибрати отримувача та номер рахунку отримувача. Далі у блоці "Дані платежу" слід вибрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки даних підписати платіж за допомогою SmartID.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" не дозволяє українцям зняти з картки важливі виплати: "У відділенні розводять руками".

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, ми писали, що ПриватБанк залишив українку без гроша в кишені, без пояснень заблокувавши всі рахунки.