Один із найбільших українських банків "Ощадбанк", де більшість українських пенсіонерів та інших бюджетників отримують свої виплати, продовжує псувати своїм клієнтам нерви. Цього разу з'явилася скарга від мешканки української столиці, яка розповіла про те, що відбувається у відділенні на вул. Володимира Сосюри 4.

За словами українки, співробітники банку саботують робочий графік, підвищують голос та грубять пенсіонерам.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

[quote author=""]"Працівники поводяться просто жахливо, хамлять пенсіонерам, між собою перекрикуються мовою окупанта. Абсолютна неповага до людей. Повітряна тривога до 11:30, а о 13:00 вже йдуть на обід тривалістю у годину! Що за пережитки совка? Яка година обід, беріть приклад з ПриватБанку як мінімум! У багатьох тільки цей обід і є, щоб сходити до банку! Я в шоці і дуже неприємно здивована.

Популярні новини зараз
Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Заради справедливості варто зазначити, що представники банку надали відповідь: "Дозвольте вибачитись за заподіяні незручності. Ми проведемо роботу з працівниками відділення, щоб таких ситуацій надалі не виникало. Відділення банку працюють за різним графіком, в якому може бути обідня перерва до години, та є відділення, які працюють без обідньої перерви. Тому для отримання послуг можна обрати зручне відділення для обслуговування".

Нагадаємо, ПриватБанк спростив життя українцям новою послугою.

Раніше повідомлялося, що українці можуть придбати долар за курсом 36,6 грн, щедру пропозицію від НБУ, але є нюанс.

Також, відправити посилку під час повітряної тривоги та відсутності світла: Нова пошта вказала на важливий нюанс.