Для всіх, хто встиг відчути зниження температури за вікном, є добрі новини. Так, народний синоптик Стас Щедрін розповів, що дощі та похолодання, які прийшли до більшості регіонів України, затримаються на дуже нетривалий час.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Стаса Щедріна у мережі Facebook.

Публікація Станіслава Щедріна, скріншот: Facebook
Публікація Станіслава Щедріна, скріншот: Facebook

За прогнозом синоптика, з наступного тижня в Україну знову повернеться тепла погода.

[quote author=""]"Вже з наступного тижня в Україну знову повернеться тепла та переважно суха погода, яка затримається як мінімум до кінця жовтня. Температура повітря підвищиться до 15-19°, а на півдні вдень навіть до 21°. Потепліють такажо і ночі - температурний режим вночі коливатиметься в межах 5-10 °, на півночі 3-7 ° тепла.", - пише синоптик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Осінь, скріншот: YouTube
Осінь, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Наталія Діденко порадувала всіх, хто вже встиг замерзнути. Вона обіцяла, що в п'ятницю, 21 жовтня, слід очікувати на потепління, а відповідно, і можливість трохи зігрітися на сонечку.

Згідно з її прогнозом, у п'ятницю в більшості областей опадів не буде, навіть виглядатиме сонце внаслідок дії антициклону. За словами Наталки Діденка, атмосферні фронти гулятимуть поки що Західною Європою, лише вночі на сході України завтра пройде дощ. Водночас, вітер стихне, буде помірним чи невеликим.

Нагадаємо, хто змерз ще зможе погрітися на сонечку: коли чекати на потепління в Україні, прогноз погоди на 21 жовтня.

Раніше повідомлялося, буряк навесні буде тільки з грядки: як правильно зберігати коренеплід.

Також, щоб капуста вродила раніше: як правильно садити овоч під зиму.