"Гнів розпалює вогонь": Ксенія Мішина показала українкам, як стати "непробивною", варто спробувати

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно поділилася першими подробицями про свої нові стосунки з поки що "таємним" коханим, вирішила розповісти, як у ці тривожні дні впоратися зі стресом. На цей раз Ксенія Мішина порадила українцям звернутися до практики медитації.

Кури відлетіли воювати за Донбас: українці обомліли від нових цін на яйця у супермаркетах - уже по 182 грн

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ціни на яйця зростають, а українці тільки й встигають, що дивуватися новим цифрам і вигадувати чергові жарти щодо цього, адже без гумору ми нікуди. Нині стали відомі нові повні ціни і не лише на яйця, а й на олію. Про це стало відомо завдяки даними Мінфіну. Так, станом на третю декаду жовтня середня вартість соняшникової олії торгової марки Олейна рафінована підвищилася з 61,76 грн до 62,95 грн за 850 мл.

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи натисне путін на "червону кнопку": "Маніпуляція страхом"

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, чи висока ймовірність того, що володимир путін вирішить натиснути на "червону кнопку". Російські окупанти не в змозі протистояти воїнам ЗСУ, які почали масштабні контрнаступи, тому "верхівка" Кремля не гидує хизуватися погрозами щодо застосування ядерної зброї. Чи наважаться в Росії натиснути на "червону кнопку", розповів Макс Гордєєв.

Доспівалися: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадницями України офіційно, як покарають "зірок"

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Прийшов час рішучих дій стосовно зірок, які вирішили "промовчати". Справа в тому, що український президент Володимир Зеленський указом ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо українських співачок, які живуть у росії, та російських акторів, які підтримують агресію проти України. Відомо, що під обмеження потрапили, у тому числі Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Анна Седокова, які не засудили російську війну проти України. У списку також є колишня українська ведуча Сніжана Єгорова,.

Гречку заборонили вивозити з України: зріс попит через паніку, торгові мережі не можуть забезпечити

Гречка. Фото: скриншот Youtube
Гречка. Фото: скриншот Youtube

Якоїсь миті з полиць українських супермаркетів зникла всіма улюблена гречка. Незабаром вона, звичайно ж, з'явилася, але значно зросла в ціні і стала не по кишені багатьом простим людям. Наразі ж з України до кінця цього року заборонили вивозити гречку. У листопаді рішення переглядатимуть на 2023 рік. Звісно, ​​вартість крупи теж зміниться. Експерти обіцяють ціни у діапазоні 60-70 гривень за кіло. Попит на неї вріс через паніку українців, які самі й згрібали гречку з полиць супермаркетів.