Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно поділилася першими подробицями про свої нові стосунки з поки що "таємним" коханим, вирішила розповісти, як у ці тривожні дні впоратися зі стресом.

На цей раз Ксенія Мішина порадила українцям звернутися до практики медитації.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної у мережі Instagram.

"Нещодавно, зустрівшись з переможницею, ми обговорювали багато різних тем, і однією була ненависть. Почуття, яке відчуває зараз абсолютно кожен, хто перебуває в нашій країні. Коли нашу землю охопив жах війни, ми всі відчуваємо сильне емоційне потрясіння. Зазвичай більш емоційні, ніж чоловіки.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За собою помічаю, що починаю злитися і відчувати ненависть щоразу, коли наш "сусід" своїми кровожерними лапами намагається нас замацати. А коли спілкуюся з іншими, то розумію, що майже всі відчувають те саме.

Ми постійно злимось і проклинаємо, але який у цьому сенс? Нині поясню своє запитання. Коли людина в гніві – її свідомість затуманена. Ми починаємо припускатися помилок і приймати неправильні рішення. А найстрашніше, що гнів розпалює внутрішній вогонь. І як ви вважаєте, кого спалює цей вогонь? Наших ворогів? – Ні, нас самих. Внутрішній вогонь ненависті руйнує нас зсередини, нашу фізику та психіку.

Медитація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Медитація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Впевнена, що кожен із радістю відмовився б від цих руйнівних почуттів. Але я розумію, що це дуже складно. Тому усвідомлювати у моменті, що ці почуття марні – єдиний вихід. Подібні статки в один день привели мене до медитацій та щоденних практик. Не знаю, чи допоможуть ці інструменти всім, але раджу хоч спробувати. Хоча я точно знаю, а "формула щастя" це доведе", - пише Ксенія Мішина.

Варто зазначити той факт, що підписники почали активно коментувати публікацію: "Важко контролювати такі емоції, хоч і усвідомлюєш, що шкодиш ними тільки собі", "Дивлюсь і не віриться, що це було зі мною. Неймовірна зустріч, відчуття, емоції. Неймовірна Ксюша", "А я сідаю і малюю, така ось медитація", "Дівчата чекаємо на вас".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" здійснила мрію українок, плюшевий ведмідь усе запам'ятав: "Погляньте на красу...".

Раніше повідомлялося, Олександр Еллерт зовсім схуд через те, що практикує його колишня Мішина з "Холостячки": "Вже анорексія".

Також Ксенія Мішина показала, як її порадував таємний шанувальник і попросила робити так частіше: "Приємно отримувати від чоловіків...".