Ольга Сумська закрилася в коморі з двома красенями під час повітряної тривоги: "Дарують море кохання"

Ольга Сумська. Фото: instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська. Фото: instagram.com/olgasumska/

Ольга Сумська показала себе в стані, з яким знайомий практично кожен українець з початку повномасштабної війни. Артистка, як і всі люди, під час оголошення повітряної тривоги ховається в безпечне місце, і не важливо – вночі це відбувається, чи рано вранці. Зважаючи на все, зірка знаходилася в коморі, і не одна - її підтримували маленькі собаки. На фото Сумська позує абсолютно без макіяжу і з обличчям, що не виспалося, а все тому що окупанти знову обстріляли Київ 18 жовтня.

Як зміняться ціни на овочі в Україні до грудня: прогноз експерта

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Українці вже котрий місяць спостерігають дике подорожчання майже всіх категорій продуктів, але експерти готують їх до погіршення ситуації та прогнозують новий стрибок цін. Зі слів заступника "Всеукраїнської аграрної ради" Дениса Марчука, загалом овочі можуть подорожчати до грудня 2022 року на 10–15%. Експерт нагадав, що падіння цін на овочі наприкінці серпня та у вересні було викликане надлишком пропозиції. Аграрії намагалися реалізувати продукцію прямо з поля, бо через високі ціни на енергоносії багато хто відмовився від зберігання.

Військовий стратег Мік Райан оцінив можливості російської армії найближчі місяці: "Ми не повинні недооцінювати ворога"

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Генерал-майор австралійської армії у відставці Мік Райан проаналізував роль нового генерала Суровікіна у війні рф проти України. Експерт випустив серію твітів, де розглядає імовірні дії армії ворога на території України. Суровікін чітко розуміє політичні наміри своєї місії. Як зазначається в інтерв'ю, бажаний результат полягає в тому, "щоб Україна була незалежною від Заходу і НАТО, дружньою для росії державою".

Позитив уперше після розлучення заговорив про нові стосунки, але ім'я коханої залишив у таємниці: "Зараз не час"

Позитив. Фото: instagram.com/positiff/
Позитив. Фото: instagram.com/positiff/

Відомий український артист Олексій Завгородній, який нещодавно пережив розлучення з дружиною, вперше розповів про свої нові стосунки. За словами колишнього учасника гурту "Время и Стекло" Позитива, він більше не самотній. Він полягає у стосунках з медійною особистістю, але, звичайно ж, не став розповідати, хто саме його кохана. При цьому самі стосунки зародилися ще до початку повномасштабної війни в Україні. Ймовірно, вони зійшлися на одному із заходів, оскільки дівчина також працює у сфері шоу-бізнесу.

Дрова не допоможуть: українцям розповіли, коли та як переглянуть ціни на газ

Опалення дровами, скріншот з відео
Опалення дровами, скріншот з відео

Для українців, які зігрівають свої житла переважно за рахунок газу, з'явилися важливі новини. Вже у квітні 2023 року може бути переглянуто тариф на газ для побутових споживачів. Голова податкового комітету Данило Гетьманцев висловив думку, що поточний тариф є дуже низьким, він упевнений, що цінник невиправданий.