Останніми днями ціни на пальне на українських АЗС практично безперервно зростали, але зараз, на щастя, стабілізувалися. За скільки на автозаправних станціях продають бензин, дизель та автогаз, йдеться у даних моніторингу порталу AutoRia.

Середня вартість палива в Україні на 23 жовтня не змінилася. Зокрема, стабілізувалися ціни на бензин як марки А-95, так і А-95+. Цей вид палива продається в середньому по 49,35 гривні за літр та 50,03 гривні за літр відповідно.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Середні цінники на бензин А-92 встановлені на рівні 47,85 гривні за літр. Дизельне паливо пропонується за ціною 53,57 гривні за один літр. Зріджений газ, який останніми днями стрімко зростав у ціні, зупинився на позначці 27,77 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Варто зазначити, що в залежності від мережі АЗС ціни на бензин А-95 коливаються в межах від 46,2 до 51 гривні за один літр. Дизельне паливо пропонується за цінами від 50,7 до 57 гривень за літр. Цінники на автогаз на українських автозаправних станціях варіюються від 25,85 до 29 гривень за кожний літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав .